maandag 14 september 2015

Tas

Begin dit jaar zag ik een filmpje van The Missouri Star Quilt Company, waarin een tas werd gemaakt met als basis In-R-Form Plus. Ik vond het zo'n leuk idee dat ik meteen op zoek ging naar dit materiaal, maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Op de vakbeurs vond ik uiteindelijk wel Soft & Stable, een vergelijkbaar materiaal. Een paar weken later bleek er nog een vergelijkbaar product op de markt te zijn; Baggy Foam. Dit laatste heb ik tenslotte aangeschaft. 

Het heeft even geduurd, maar onlangs heb ik mijn eerste project gemaakt met de Baggy Foam. Bij de kringloop winkel had ik een kruissteekwerkje gevonden van het sterrenbeeld kreeft (mijn moeder is kreeft) en dit heb ik als uitgangspunt genomen. Daar heb ik diverse lapjes bij gezocht en dit is het eindresultaat geworden (in het echt zijn de kleuren iets feller): 
 

Er was nog een stukje foam over en daar heb ik een klein "beursje" van gemaakt dat met een band vastzit aan de voering van de tas; zo kan het niet kwijt raken.

Het was leuk om te maken en voor herhaling vatbaar. Ik heb nog een paar kruissteekwerkjes liggen die ook leuk zijn om te verwerken.

Groetjes,
Marja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten