donderdag 10 april 2014

laatste les en cadeautje

De laatste tijd heb ik veel borduurpatronen gedigitaliseerd, maar dat was eigenlijk alleen maar voor mijn eigen (borduur-)opdrachten en voor collega's. Nu had ik eindelijk de tijd en gelegenheid om gewoon weer eens iets voor me zelf te maken. Of liever gezegd een cadeautje voor de gastvrouw van de afgelopen 6 cursusochtenden.

Gisterochtend was de laatste les van mijn sampler cursus. Er was tijd om even lekker te kletsen en om alle stof nog eens door te nemen. Er werd ook besproken hoe we alles nu het beste af kunnen werken en hoe je kunt berekenen hoeveel stof je nog nodig gaat hebben. 
Fran├žoise en Wietske hartelijk dank voor de gezellige en leerzame ochtenden.

Natuurlijk werd er geshowd. Mijn blokken zaten nog niet allemaal aan elkaar (daar ontbrak de tijd voor) maar je krijgt al wel een idee. 
de sampler tot nu toe
Nu kan ik op mijn gemak alles in elkaar gaan zetten en bekijken of ik er bijv. nog een rand flying geese onder en boven maak en welke stof ik voor de rand ga gebruiken. Ik vind hem steeds mooier worden.

Aan het eind van de les had ik dus een cadeautje voor de gastvrouw. Ik had haar logo gedigitaliseerd. Natuurlijk eerst proef geborduurd. De proef was zo groot dat er weinig ruimte op het handdoekje over zou blijven om je handen af te drogen, dus daar staat het iets kleiner op.
cadeautje voor de gastvrouw
Volgens mij viel het wel in goede aarde. Of er ooit iemand de kans krijgt om zijn/haar handen er aan te drogen ?? Overigens heb ik het proeflapje er ook maar bij gegeven. Zelf doe ik er verder niets meer mee; wie weet kan de ontvangster er nog iets leuks van maken.

7 opmerkingen:

 1. Hoi Wietske, dat is snel (volgens mij bloggen we simultaan). Het was ook leuk om te maken. Tot gauw. Groetjes, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Quilt wordt echt schitterend! Kleuren passen zo toch wel heel mooi bij elkaar.

  Xx,
  Muis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je Sampler quilt ziet er erg mooi uit Marja!
  Leuk idee het logo van Wietske op de handdoek.
  Succes met de afwerking van je quilt.

  grroetjes, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen