donderdag 5 juni 2014

verdanda

tijdens de tentoonstelling in Veldhoven was de Stichting Verdanda ook aanwezig met een stand. O.a. voor fondsenwerving, maar ook om mensen te vragen één (of meerdere) blokken te maken om quilts van te maken. In het verleden heb ik al eens blokken (toen log cabin) voor hen gemaakt.
Ik heb een voorbeeld van het actuele blok meegenomen en dit is het resultaat geworden.
blokken voor Verdana
Er werd gevraagd om frisse, felle, kleuren te gebruiken en dat is denk ik wel gelukt. Omdat ik vermoed dat het om kinderquilts gaat, heb ik in het midden van de blokken met de borduurmachine een klein (bekend) figuurtje geborduurd.

Aanvankelijk was het de bedoeling om 4 blokken te maken, waarbij in het midden van het 4e blok een geborduurde versie van het Verdanda logo zou komen. 
Ik heb zelf van het logo een patroon voor de borduurmachine gemaakt. Om het logo in het witte vlak te kunnen borduren, kon het maar ongeveer 6 cm groot zijn. Omdat het logo zo klein niet mooi te borduren is, is het bij 3 blokken gebleven. 

Wel heb ik het Verdanda logo in een wat grotere uitvoering geborduurd op een apart lapje en dit meegestuurd. Misschien kunnen ze het nog verwerken in een quilt of als label gebruiken ? Mochten ze het leuk vinden, dan heb ik ook nog aangeboden er meer te maken.
geborduurd logo Stichting Verdanda

Groetjes,
Marja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten