dinsdag 2 mei 2017

3 weken

afgelopen zondag was het al weer 3 weken geleden dat we onze nieuwe pup bij de fokker hebben opgehaald. Tijd om haar even voor te stellen.

Half maart lag ze nog lekker tussen haar 7 broertjes en zusjes in Poortvliet.
Gezellig samen
Op zondag 9 april hebben we haar opgehaald: Sophie (op haar stamboompapieren staat Damaris Merza). Tijdens de autorit naar huis was ze heel rustig. Thuis in Drunen wachtte Nina op haar. De kennismaking ging super.
Kennismaken
 Sophie is een schattig hondje, maar wel een waar pit in zit.
stoere hond
De afgelopen weken stonden weer in het teken van vooral veel uitlaten en "ongelukjes" opruimen. Alles bij elkaar is het tot nu toe meegevallen. Dat is het plezierige van een tweede hond. De oudere hond "helpt" in feite mee met het opvoeden. Al was met maar omdat er een maatje is dat de pup bezig houdt.

En dan blijkt maar weer dat alle honden het zelfde zijn. Puck en Tess ontdekten het, Nina ook en nu Sophie: de inhoud van de vaatwasser is reuze interessant.
lekker .....
Eigenlijk al vanaf het begin worden mand en kussen door de dames gedeeld. Nu hopen dat het zo blijft.

Nog even een link naar een filmpje van Sohie

O ja, zou het bijna vergeten. Beide dames zijn (heel in de verte) nog familie van onze 2 vorige Jack's Puck en Tess. Hun vader AU CH Rosetta/JR Rookee zit ook bij Nina en Sophie nog in de stamboom.

Groetjes,
Marja

1 opmerking:

  1. Wat enig! Ik ben dol op honden, maar ik weet ook hoe ze je bezig kunnen houden.. Vooral zo'n pupje... Fijn dat de honden zo goed met elkaar overweg kunnen. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen