maandag 18 augustus 2014

100

Met deze 19 bloemen heb ik inmiddels 100 hexagon-bloemen af.
81 + 19 = 100
Ik heb in totaal 313 bloemen nodig. Aangezien ik van elke kleur 3 dezelfde bloemen wil maken (313 verschillende stofjes haal ik niet, zo veel quiltstof heb ik nog niet) heb ik nog een paar stofjes nodig voor ik alles uit ga leggen om te bekijken hoe ik het in elkaar ga zetten.
alles op een rijtje
Ik realiseerde me onlangs dat ik al bijna een jaar bezig ben met de bloemen. Op 10 oktober 2013 maakte ik deze bloem als eerste. Op dit moment is het echter nog niet zeker of hij in de bloementuin mag komen.
eerste bloem, 10 oktober 2013
Ik ben toen begonnen met een heel leuke gestreepte quiltstof. Het leek me leuk om de strepen door te laten lopen. Het bleek knap lastig om alles mooi aan te laten sluiten. Als ik ze nu goed bekijk, zitten er nog wat schoonheidsfoutjes in.
Zal ik ze gebruiken of niet ?

Groetjes,
Marja

4 opmerkingen:

 1. Goed gedaan moeders!! Zie dat mijn stofje in het midden ligt. Weet niet of het verstandig is om de streepjes te gebruiken. Zijn vrij 'harde' stoffen, snap je?

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel er bij in doen, gewoon een beetje verdelen, juist je eerste bloem verdient een extra plekje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt voor jullie reacties. Ik heb inmiddels besloten dat alles kris kras door elkaar gaat komen en dat deze 6 er ook in gaan komen. Groetjes, Marja

   Verwijderen