maandag 17 november 2014

gescoord

is hij niet mooi, mijn nieuwe stapel met oude exemplaren van het Quiltnieuws?
Dit weekend was hier in de buurt een boekenmarkt. Uit nieuwsgierigheid ben ik even gaan kijken,
Nu heb ik sinds kort een e-reader, dus eigenlijk heb ik geen papieren boeken meer nodig,  maar je weet maar nooit, toch ....
En laat ik nu tegen een stapel oude Quiltnieuwsen aanlopen. Het oudste exemplaar is van juni 2001, het meest recente van juni 2010. Hij zijn er twintig, dus je kunt op je vingers uit tellen dat er behoorlijk wat nummers ontbreken, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb voorlopig weer genoeg leesvoer.

Groetjes,
Marja

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk, lekker met de beentjes omhoog en genieten maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om daar lekker rustig door te bladeren met een kop thee of koffie en een stuk speculaas. Dan is jou dag helemaal goed lijkt mij.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En daarna weer herlezen. Wil ik ooit maken lijstjes bijwerken. Zuchten en zoeken naar zakjes tijd. En nog een keer alle plaatjes kijken. Helemaal niet vervelend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. door alle drukte heb ik nog geen kans gehad om ook maar een letter te lezen. Zucht.....

   Verwijderen
 4. Ik heb nog wel een paar recentere nummer voor je, zal ik eens kijken welke dat zijn? Je mag ze hebben, als je het leuk vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Irene, wat leuk. Sorry dat ik zo laat reageer, ben de afgelopen dagen veel weg geweest. Ik ben benieuwd welke nummers je hebt. Groetjes, Marja

   Verwijderen