dinsdag 20 januari 2015

gaatjes vullen

Oei, ik zie nu dat het al meer dan een maand geleden is dat ik iets heb geschreven; ik had niet in de gaten dat er al weer zo zoveel tijd overheen gegaan was.

Ik moet ook bekennen dat er op het moment niet zo heel veel werk uit mijn handen komt, of het nu komt door het sombere weer dat weet ik niet, maar het feit ligt er. Natuurlijk, de hexagonnen vorderen langzaam maar gestaag, op 3 januari had ik de eerst 104 exemplaren (inclusief effen rand) aan elkaar zitten, maar het lijkt wel of ik mijn sampler bijna vergeten ben, terwijl ik vast van plan was het snel af te werken.Ook zijn er nog wat kleine projectjes van workshops blijven liggen.

Voor dit jaar had ik eigenlijk geen goed voornemen, maar misschien moet dit mijn goede voornemen worden ? Een jaar van affo's ?

Op het moment ben ik bij de hexagonnen-quilt gaatjes aan het vullen. Het eerste eenderde deel zit in elkaar en nu ben ik aan de bovenkant en de beide zijkanten alles aan het opvullen zodat het een rechte lap wordt.

Eerst moesten er voor de zijkanten nog een paar stofjes worden gezocht. De blauwe stof met het bijtje heb ik al heel lang in huis. Gekregen van een inmiddels overleden kennis (mijn zaak heet Busy Bee) en er altijd heel zuinig op geweest. Ik heb nu toch maar besloten er een stukje van te gebruiken; eigenlijk mag het hier niet ontbreken

Zodra alles is opgevuld laat ik de hele lap zien

Groetjes,
Marja

1 opmerking:

  1. Ik zie ernaar uit, nu ik mijn grote lap af heb, moet ik het van jullie hebben :0

    BeantwoordenVerwijderen